۱۳۸۷ آبان ۲۳, پنجشنبه

Rss و یا Feed چیست ؟

این مطلب در مورد چیزیست که در همه جای اینترنت هست و اکثر کاربران ایرانی نمیدانند چیست. پرسش مکرر کاربران و ارزش مشترکان Rss Feed برای یک وبگاه (وبلاگ) من را برآن داشت تا این مطلب را به ساده ترین و کاملترین شکلی که میتوانم ارائه دهم
حتما در وبلاگها و وبسایت های مختلف تصاویری مانند تصاویر زیر را مشاهده کرده اید که در هر وبگاهی نامی را به خود اختصاص داده اند: Rss Feed، خبر خوان ، خوراک ، خوراک فید ، Rss خوان ، آر اس اس خوان ، Rss Reader و ... . آیکون Rss یک وبگاه میتواند به سلیقه طراح آن به هر شکلی طراحی شود : دایره، مربع، مثلث، کتاب، مکعب و ... ولی یک تصویر در میان همه آیکونهای Rss Feed مشترک است و آن یک دایره و دو نیم دایره که بر روی آن قرار گرفته است میباشد مانند تصویر زیر:
















Rss Feed چیست ؟در نتیجه هر تصویری  با شکلی که در روبرو  با رنگ قرمز مشخص شده همراه باشد نشانه آیکون Rss Feed و یا خبرخوان آن وبلاگ می باشد.


چگونه چندین Rss Feed را به طور همزمان مرور کنیم؟
سایتهای بزرگی چون Google و Yahoo و AOL و ... سیستمی را به نام Reader ارائه می دهند که استفاده از آن به راحتی استفاده از جعبه ایمیل است. استفاده از سیستم Reader کمک می کند تا شما بتوانید به راحتی هر تعداد وبلاگ را که میخواهید در کوتاه ترین مدت مطالعه کنید و اگر وبلاگی به روز نشده بود بی جهت به آن مراجعه نکنید. زیرا در سیستم Reader دقیقا اعلام می شود که کدام وبلاگ به روز شده و چند مطلب جدید وجود دارد که شما آن را مرور نکرده اید. شخصا استفاده ازGoogle Reader که یکی از محبوب ترین سیستمهای Rss Reader ارائه شده در اینترنت می باشد، توصیه می کنم.

در این مطلب نحوه استفاده و روش مشترک شدن در Rss Feed را توضیح می دهم.
چگونه مشترک Rss Feed یک وبلاگ شوم؟
قبل از شروع در Google Reeder عضو شوید اگر در Gmail اکانت کاربری دارید یوزر و پسوورد Gmail را وارد کنید و اگر ندارید در Google یک اکانت کاربری بسازید.
 برای مشترک شدن باید ابتدا روی آیکون Rss Feed وبلاگ کلیک کنید تا وارد خروجی سایت شوید مانند شکل زیر:

پس از کلیک کردن صفحه زیر را خواهید دید
Rss Feed چیست ؟

روی آیکون Google کلیک کنید تا وارد صفحه زیر شوید:


سپس روی آیکون Add To Google Reader کلیک کنید تا وارد صفحه اصلی Google Reader شوید:
Rss Feed چیست ؟

در تصویر بالا عنوان وبلاگهایی را که من در گوگل ریدر شخصی ام اضافه کرده ام مشاهده می کنید. اعداد کنار هر عنوان نشان دهنده تعداد مطالب جدید در وبلاگ را که مرور نشده اند نشان میدهد. عنوان هایی که پر رنگ نیستند نشان میدهند که وبلاگ مذکور مطلب جدیدی را ارائه نداده است. بالای تصویر گزینه Add subscription را مشاهده می کنید که با کلیک روی آن و اضافه کردن آدرس Rss Feed جدید میتوانید وبلاگ جدیدی را به لیست خود اضافه کنید. اگر هم قصد حذف کردن یک بلاگ را ازGoogle reader دارید بر روی گزینه Manage subscriptions که در پایین عکس مشاهده می کنید تا وارد قسمت مدیریت شوید . گزینه ای که درون کادر آبی رنگ قرار گرفته بیان کننده این است که این آیتم در حال مشاهده می باشد.
آیا در Rss Feed این وبلاگ مشترک شده اید؟   http://feeds.feedburner.com/myit-weblog


 

۱۳۸۷ مهر ۲۵, پنجشنبه

حل مشکل مخفی بودن فایلها و دایرکتوری ها پس از پاکسازی یک ویروس


چند ماهی است یک ویروس آشنا و همه گیر به شدت انتشار یافته است .
بازکردن فولدرها در یک پنجره جدید و ساخت فایلهای اجرایی exe با نام Folder مورد نظر و با آیکونی شبیه آیکون Folder و همچنین مخفی کردن فولدرهای اصلی از مهمترین خصوصیات و نشانه های این ویروس است .
احتمالا رایانه شما و یا یکی از دوستانتان نیز به ویروس همه گیر آلوده شده باشد .
با نصب یک آنتی ویروس آپدیت و جدید می توانید از انتشار بیشتر ویروس جلوگیری کرده و به حذف ویروس فوق بپردازید . (پیشنهاد ما استفاده از آنتی ویروس NOD32 است)
اما اگر پس از ویروس یابی متوجه شدید بسیاری از Folder‌ های موجود در درایوهای هارددیسکتان گم و یا نابود شدند نگران نباشید . هیچ کدام حذف نشده اند … همه فولدرها هستند … اما به صورت مخفی (Hidden) و با خاصیت سیستمی (System Files) .
برای نمایش فولدرهای خود کافی است قابلیت نمایش فایلهای مخفی و سیستمی را در ویندوز خود فعال کنید .
برای این کار به Control Panel‌ رفته و بر روی آیکون Folder Options کلیک کنید  .
سپس با مراجعه به قسمت View گزینه Show hidden files and folders را علامت دار کرده و تیک گزینه Hide extensions for know file types  را بردارید .
با تایید پنجره خواهید دید که فولدرهای به ظاهر حذف شده نمایان می شوند .
خوب حالا حتماً تصمیم گرفته اید تا Folder ها را از حالت مخفی خارج کرده و به حالت معمول در آورید .
پس بر روی دایرکتوری مورد نظر کلیک راست می کنید و گزینه Properties را انتخاب می کنید تا با برداشتن تیک گزینه Hidden فولدر را از حالت مخفی خارج کنید .
اما چه می بینید !!!!
بله گزینه Hiddens غیر فعال است !!!
چه باید کرد ؟
شاید اولین راهی که به ذهنتان برسد ، ساخت یک Folder جدید و انتقال فالیهای موجود در Folder‌های مخفی شده به آن است اما اگر تعداد Folder های مخفی شده زیاد باشد و یا حجم فایلهای داخل Folder مخفی زیاد باشد ، علاوه بر دردسر فراوانی که این کار داشته در عمل شما به جای حل مشکل صورت مسئله را پاک کرده اید …
پس چاره کار چیست ؟
با ما همراه باشید تا راه حل بهتر و ساده تری رو برایتان معرفی کنیم .

برای این کار می بایست از DOS و دستور Attrib کمک بگیرید .
پس ابتدا در کادر Run‌ عبارت cmd را تایپ کنید و بر روی OK کلیک کنید تا یک پنجره سیستم عامل DOS بازگشایی شود .
خوب فرض رو بر این می گیریم که قصد داریم تا تمامی فولدرهایی که در درایو D‌ مخفی شده اند را به حالت اولیه بازگردانیم .
پس ابتدا در پنجره DOS عبارت \ را تایپ و سپس کلید Enter را بزنید تا وارد درایو D شوید .
حال عبارت فوق را تایپ کنید :
Attrib –h –s /d /s
»»‌ دقت داشته باشید بین Attrib و –h  و –s  حتما می بایست یک Space‌ یا بیشتر بزنید همچنین بین – و حروف  h و S فاصله خالی وجود ندارد .
و سپس کلید Enter   را بزنید .
سپس منتظر بمانید تا تمامی Folder های مخفی به حالت اولیه بازگردند . این کار بسته به تعداد Folder ها و فایلهای موجود در آن چند ثانیه یا چند دقیقه زمان خواهد برد.
همچنین اگر تنها قصد دارید تا Folder خاصی را به حالت اولیه بازگردانید می توانید با درج نام Folder ، محدوده عملیات را تنها به همان Folder خاص محدود کنید . به طور مثال اگر قصد داشته باشیم تا یک فولدر با نام shahvar را که در درایو D قرار دارد از حالت مخفی خارج کنیم شکل دستور به شکل زیر است :
Attrib –h –s /d /s shahvar
توضیح اینکه : دستور Attrib برای اختصاص دادن یا ندادن قابلیتهای سیستمی ، مخفی و آرشیو به فایلها در سیستم عامل DOS است . سوئیچ –h فایلها/فولدرها را از حالت hidden  و سوئیچ –s فالیها/فولدرها را از حالت سیستمی خارج می کند .
سوئیچ /d دامنه عملیات را به دایرکتوری ها و سوئیچ /s دامنه عملیات را به دایرکتوری های زیر شاخه اختصاص می دهد .

۱۳۸۷ مهر ۲۴, چهارشنبه

3 راه براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند!

همان طور که متوجه شده اید در این ترفند قصد دارم به معرفی روش دستی پاک کردن یک ویروس بسیار رایج میان کاربرانی که یا از آنتی ویروس استفاده نمی کنند یا آنتی ویروسشان به روز نیست بپردازم. این ویروس اولین بلایی که بر سر کامپیوتر شما می آورد این است که گزینه Show Hidden Files موجود در Folder Option را حذف می کند و شما را از دسترسی به فایلهای Hidden موجود در هاردتان منع می کند ما در این ترفند به معرفی 3 روش برای حذف این ویروس و فعال کردن گزینه Show Hidden Files می پردازم.

روش اول
از Start Menu وارد Run بشيد و در اونجا تايپ کنيد : regedit

وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير بشيد :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced

در اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روی ان دابل کليک کنيد . (شهر ترفند) اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 یا 2 تغییر دهید و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .

روش دوم
مسير زير رو دنبال کنيد :

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden]

اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).

با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته را که دیده نمی شد برگردونید .

روش سوم
مسير زير رو دنبال کنيد :

HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL

در سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.

۱۳۸۷ مهر ۱۶, سه‌شنبه

اشتراک اینترنت در شبکه

یادم نمی رود؛ از دوران نوجوانی، یکی از آرزو های نه چندان بزرگم، شبکه کردن کامپیوتر های کل کوچه بود! این چند روز بعد از سال ها، دارم به آرزوم میرسم و در حال کابل کشی از این سر و آن سر کوچه به اتاق خودم هستم!(کمبود امکانات مالی برای راه اندازی شبکه ی بیسیم) همیشه در کار شبکه، سخت ترین مرحله متقاعد کردن افراد برای درک مزایای شبکست. راه من برای راضی کردن دختر پسر های کوچه، داشتن اینترنت پر سرعت و دائمی بود! که البته جواب داد.
این اقدام بهانه ای شد برای نوشتن مطلبی در مورد به اشتراک گذاری اینترنت در شبکه. هر چند این کار، هیچ تخصصی نمی خواهد اما احیانن اگر سری به انجمن ها بزنید، خواهید دید دوستان زیادی چنین مشکلی دارند. در این مطلب به اشتراک گذاری اینترنت پر سرعت(ADSL) را بررسی خواهیم کرد.
اگر کامپیوتر شما قرار است به یک شبکه ی Workgroup اینترنت بدهد، نیازمند 2 پورت شبکه هستید. یکی برای اتصال روتر اینترنت به کامپیوتر و دیگری برای اتصال کابل شبکه. یا اینکه می توانید مثل من روتر اینترنت را با کابل USB به کامپیوتر وصل کنید، و از تک پورت شبکه، برای اتصال Lan استفاده کنید. تنها کار لازم برای به اشتراک گذاشتن اینترنت، ست کردن IP است.
ابتدا از کانکشن Lan شبکه، Properties بگیرید و به قسمت Internet Protocol-TCP/IP بروید. از این گزینه هم Properties بگیرید و وارد تنظیمات IP شبکه شوید. اگر بر روی کامپیوتری که قرار است اینترنت شبکه را تامین کند، در حال ست کردن IP هستید، به صورت زیر آی پی ها وارد کنید: ( این شکل)
IP Address: 192.168.0.2
Sub net Mask: 255.255.255.0
Preferred DNS server: 192.9.9.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4
حالا Ok کنید و تمام! حالا سری به کامپیوتر های کلاینت بزنید و به طریق زیر IP ها را ست کنید: (این شکل)
IP Address: 192.168.0.3 … 192.168.0.X
Sub net Mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.0.2
Preferred DNS server: 192.9.4.3
Alternate DNS server: 4.2.2.4
تنها کاری که باقی می ماند، به اشتراک گذاشتن کانکشن اینترنت است. بر روی آن راست کلیلک کنید و Properties بگیرید. از تب Advanced تیک گزینه ی Allow others network users to connect through this computer’s internet connection را بزنید. (این شکل)
به همین راحتی اینترنت در شبکه به اشتراک گذاشته خواهد شد.

۱۳۸۷ تیر ۹, یکشنبه

عکس هایتان را به صورتی چاپی از اینترنت تحویل بگیرید ؟! البته نه از مانیتور بلکه از درب منزل

فکر کنم برای شما هم بارها و بار ها پیش آمده که دوست داشته اید که عکس های مورد علاقه تان را از کامپیوتر خود با کیفیت خوب و قابل قبول به دنیای حقیقی بیاورید . چند سالی است که این کار در کشورهای اروپایی رایج شده و انجام میشود. بدین صورت که کاربر می تواند عضو یکی از سایت های چاپ عکس شده و به راحتی به وسیله موبایل و یا کامپیوتر عکس خود را در اینترنت سفارش داده و ۲۴ ساعت بعد آن را به صورت چاپ شده درب خانه تحویل بگیرد.
اما در این پست قصد دارم که یک سایت ایرانی که این کار را انجام می دهد را خدمتتان معرفی کنم.


AXPrint نام یک سایت تازه تاسیس ایرانی که چاپ عکس های دیجیتالی شما را بر عهده می گیرد . در AXPrint شما به راحتی می توانید عکس ها و آلبوم های مورد علاقه خود را آپلود کنید و از آنها در سایزهای مختلف چاپ بگیرید . سپس با دادن آدرس خود آن ها را از طریق پست پیشتاز درب منزل خود و یا دوستانتان دریافت کنید . در توضیح سایت AXPrint تعریف زیر را مشاهده میکنیم:

عکس پرینت به شما امکان آرشیو نا محدود و رایگان عکس های تان را می دهد. همچنین شما می توانید از عکس های خود در سایز های مختلف سفارش چاپ بدهید و عکس های چاپ شده را به آدرس خودتان و یا دوستانتان ارسال کنید.
در عکس پرینت شما همچنین می توانید آلبوم های عکس خود را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید تا آنها را نیز در خاطراتتان سهیم کنید و امکان چاپ عکس هایتان را به آنها نیز بدهید

فعلا عضویت در عکس پرینت تنها به صورت دعوت نامه امکان پذیر است و شما می توانید توسط کسانی که در این سایت عضو هستند دعوت نامه ثبت نام دریافت کنید. ضمنا بعد از ثبت نام شما می توانید تا ۱۰ عکس به صورت رایگان چاپ و دریافت کنید. بعد از پایان سهمیه رایگان می توانید با سفارش عکس های مورد علاقه خود و پرداخت از طریق کارت های شتاب آنها را بوسیله پست پیشتاز درب منزل دریافت کنید.

- دوستانی که مایل به عضویت در این سایت هستند کافی است در بخش نظرات همین پست اعلام کنند تا بنده دعوت نامه عضویت را برایشان ارسال کنم .

۱۳۸۷ خرداد ۱۱, شنبه

مشکل در خرید اینترنتی سیم کارت های جدید همراه اول

امروز سه بار برای خرید سیم کارت های 150 هزار تومانی شرکت همراه اول
سعی کردم ولی در هر سه بار پس از اینکه بانک پرداخت رو تایید کرد سایت همراه اول نوشت که خرید انجام نشد و بعد از 2 ساعت
دوباره پول برمیگشت تو حساب و من سه بار این کار رو انجام دادم ولی مثل اینکه سایت همراه اول یه مشکلی داره حالا نمی دونم این مشکل با بانک سامان هست یا با همه بانک ها همین مشکل وجود داره
عکس ها راببینید ( برای بزرگ تر دیدن عکس ها بروی آنها کلیک کنید )




۱۳۸۷ اردیبهشت ۱۲, پنجشنبه

وقتی که کمانگیر قاطی می کند !

وبلاگ کمانگیر دات نت قاطی کرده شما هم ببینید
البته آدرس فتوبلاگ کار می کنه
ولی آدرس وبلاگ فارسی و انگلیسی پیام زیر رو نشون میده
برای بزرگ تر دیدن عکس می توانید بروی آن کلیک کنید

۱۳۸۷ اردیبهشت ۵, پنجشنبه

کشف یه موضوع جالب روی کیبورد

دیروز داشتم طق معمول یه آموزش از راه دور تلفنی برای یکی از دوستان برگزار می کردم که یه هو یه چیزی کشف کردم که خیلی جالب بود برام.
اکثر ما ها می دونیم که وقتی که تو نوار آدرس اینترنت اکسپلورر یا هر مرورگر دیگه ای قسمت اصلی آدرس رو بنویسیم و کلید Ctrl رو نگه داشته و Enter رو بزنیم الباقی آدرس با com و www خودش تایپ می شه و دیگه لازم نیست ما www و com رو هی تایپ کنیم.
ولی من دیروز اتفاقی دستم به دکمه های دیگه کیبورد خورد و چیز جالبی کشف کردم .
حالا اگه بجای Ctrl کلید Shift رو نگه داریم و Enter رو بزنیم Net و www تایپ میشه و جالب تر اینکه وقتی که Ctrl و Shift رو با هم نگه داریم و اینتر رو بزنیم Org + www تایپ میشه.
جالبه نه
من که نمی دونستم شما چی

۱۳۸۷ فروردین ۳۱, شنبه

نصب windows XP بدون رمز وهیچ گونه سوالی

برای نصب windows XP اصلی بدون رمز وهیچ گونه سوالی:
در سی دی ويندوز xp به مسير زير مراجعه نماييد:

Support\tools\

2- فايل deploy.cab را بر روي يكي از درايوهاي هارد کپي نماييد. سپس آنرا باز کرده (از طريق برنامه zip magic يا winzip يا در خود ويندوز xp اگر بر روی فايل كليك كنيد باز ميشود ) و فايل setupmgr.exe را از درون اين فايل cab کپی کرده و درون يك درايو از هارد کپی كنيد.
3- بر روی setupmgr.exe كليك كنيد. پنجره ای باز ميشود. آنرا next كنيد. سپس گزينه زير را انتخاب کرده و next كنيد :

Create a new answer file

4- مطمئن شويد که گزينه windows unattended installation علامت زده شده باشد سپس next كنيد.
5- در اين صفحه نوع ويندوز خود را انتخاب نماييد در اينجا ويندوز xp پروفيشونال را انتخاب ميكنيم. سپس next ميكنيم.
6- گزينه Fully automated را علامت بزنيد و next كنيد.
7- در اينجا صفحه Distribution Folder نمايش داده ميشود. در اين صفحه به شما اجازه داده ميشويد که تعيين نماييد که آيا ويزارد يك پوشه توزيعي را بر روی كامپيوترتان بسازد يا پوشه توزيعي را بر روی درايو شبکه ای که شامل سورس فايلهای ويندوز مي باشد ايجاد نمايد.

نکته ! ساخت يك پوشه توزيعي نه تنها به شما اجازه نصب ويندوز بدون استفاده از cd را ميدهد بلكه اجازه افزودن فايلهای اضافي (همانند درايورهای قطعات) برای انجام يك نصب سفارشي را ميدهد. اگر قصد انجام نصب خودکار را به دفعات زياد داريد و درايور يا پوشه مناسب را در اختيار داريد مي توانيد از اين گزينه استفاده كنيد.

ما در اين آموزش گزينه زير را انتخاب کرده سپس next ميكنيم :

No, this answer file will be used to install from a CD

8- در اين صفحه گزينه مربوط به I Accept … را علامت زده و next ميكنيم.

9- حال شما صفحه ای را مشاهده ميكنيد که با كمي دقت متوجه ميشويد گزينه هايي درون اين صفحه وجود دارند که شما در حين نصب ويندوز با آن برخورد ميكنيد. شروع به تكميل گزينه ها به دلخواه خود كنيد.

10- بعد از اتمام کار گزينه finish را بفشاريد. در اين قسمت مسيري برای ذخيره تنظيماتي که انجام داده ايد در قالب يك فايل پرسيده ميشود. شما ميبايستي نام فايل را که به صورت UNATTEND.TXT انتخاب شده به WINNT.SIF تغيير دهيد و يك نسخه بر روی يك فلاپی ذخيره نماييد.
11- از منوی FILE گزينه EXIT را انتخاب نماييد.
12- اکنون شما فايل اصلی را ساخته ايد. فايل برای انجام عمليات نصب آماده مي باشد اما ممکن است قبل از شروع عمليات مايل باشيد که نگاهي به محتويات فايل بيندازيد. (ممکن است بخواهيد پارامترهای اضافه تری را نيز به فايل بيفزاييد. در صورت امکان با بخش HELP برنامه SETUP MANAGER مشورتهای لازم را انجام دهيد.) برای اين کار فايل ساخته شده را در برنامه NOTEPAD باز نماييد. شما مي توانيد خطوط ديگري را نيز برحسب نياز برای فعاليتهای ديگر مثل تعيين پارتيشن نصب ديسك سخت يا تبديل سيستم فايل به NTFS معيين نماييد. جزئيات مربوط به چگونگي انجام اين کارها را مي توانيد در داخل فايلهاي كمكي موجود در داخل Deploy.CAB مشاهده نماييد. اگر در داخل فايل هرگونه تغييری را اعمال کرديد ، فايل را ذخيره کرده و آنرا ببنديد
13- فايل را بر روی فلاپی ديسك کپی نمايد. سپس کامپيوتر را از طريق سی دی راه اندازی کرده و فلاپی را در داخل درايو فلاپی قرار دهيد. ويندوز به صورت خودکار تنظيمات معيين شده را مورد استفاده قرار ميدهد.

۱۳۸۷ فروردین ۲۲, پنجشنبه

ایرنسل هک شد

قسمت انگلیسی زبان سایت ایرانسل بوسیله گروه هکر Perforce هک شد.
برای اینکه خودتان ببینید به آدرس زیر بروید
سایت انگلیسی ایرانسل در این آدرس http://www.irancell.ir/En
من این عکس رو در ساعت 19:5 دقیقه 22 فروردین 87 گرفتم در صورتی که سایت اصلاح بشه شما هم بتونید ببینید. برای بزرگ دیدن عکس ها بروی آن کلیک کنید.
پی نوشت : الان یک ساعت بعد وقتی رفتم تو سایت دیدم پاک کردن متن رو و جاش خالیه

۱۳۸۷ فروردین ۱۷, شنبه

الان دو روزه گوگل ریدر شده گاگول ریدر

الان دو روزه که ریدر من هم تو فایرفاکس بتا 5 و هم تو اینترنت اکسپلورر ورژن های مختلف قاطی کرده هر چی توش مطالب رو می خونم از کلش کم نمی کنه .

خلاصه بدجوری ما رو کلافه کرده و الان تو این دو روزه شده 208 تا و حس و حال خوندن مطالب رو گرفته ازم

شبا خواب ریدر میبینم و مطالب نخونده شدش

می خوام ببینم شما هم همچین مشکلی داشتین تو این دو سه روز


۱۳۸۷ فروردین ۱۳, سه‌شنبه

دروغ سیزده سایت وبگذر

پس از ماه ها پیگیری و تهیه سخت افزار و نرم‌افزار مورد نیاز، مجوز قضایی برای سرویس جدید وبگذر داده شد.اين سرویس حدید که برای اولین بار در ایران آزمایش می شود، امکان نمایش دقیق محل زندگی بازدیدکنندگان را بر روی نقشه ماهواره‌ای می دهد. نام خیابان های اصلی بر روی نقشه ماهواره ای درج شده است و به راحتی می توانید از محل دقیق سکونت کاربران آگاه شوید. از آنجاییکه شناسایی موقعیت کاربران بر اساس فرکانس خاصی روی خطوط تلفن می‌باشد، در حال حاضر کاربران سرویس های Dialup و ADSL ساکن ایران قابل ردیابی می‌باشند و تنها زمانی این سیستم پاسخگو می باشد که کاربر مورد نظر آنلاین باشد.دقت این سیستم 89% است و یک محدوده به شعاع 100 متر نمایش داده می شود. برای شهرهای دیگر، به ازای هر 95 کیلومتر فاصله از تهران، 1 درصد افزایش خطا پیش بینی می شود. برای شروع این سیستم از 15 فروردین 87 به مدت 1 ماه آزمایشی فعال می شود و در صورتی که مشکلی برای حریم خصوصی کاربران ایجاد نشد، نسخه نهایی راه اندازی می شود.این سرویس نیز مانند دیگر خدمات وبگذر رایگان بوده و بر روی تمامی شمارنده های وبگذر که تا تاریخ 14 فروردین ایجاد شده باشند نصب می شود.چند نمونه از تصاویر تهیه شده توسط این سیستم: (برای تصویر بزرگتر کلیک کنید)



چگونه از این سرویس استفاده کنیم؟
پس از راه اندازی این سیستم، با کلیک روی آیکون موجود در "قسمت نمایش زنده آمار"، نقشه ماهواره ای نمایش داده می شود:

۱۳۸۷ فروردین ۳, شنبه

RAID چیست و به چه کاری می آید

گذرگاه IDE در طبقه بندي گذرگاههاي سيستم ، جزء گذرگاههاي خارجي محسوب مي شود و در سيستم از آن به منظور ارتباط قطعاتي مانند Rewriter ، CD-ROM ، HDD و ... استٿاده مي شود . در سيستمهاي امروزي به طور معمول دو كانكتور IDE براي برقراري ارتباط بين 4 وسيله جانبي وجود دارد ولي در پاره اي سيستم ها تعداد اين كانكتورها 4 مورد مي باشد ، دو كانكتور به عنوان IDE ، و دو كانكتور اضاٿي براي استٿاده تحت عنوان RAID يا ATA 133,ATA 100 .

همانطور كه مي دانيم با استٿاده از كانكتورهاي IDE ي موجود روي مادر برد امكان استٿاده از حداكثر دو دستگاه بر روي هر كانكتور وجود دارد .RAID تكنولوژي است كه امكاناتي نظير اٿزايش سرعت , Back up گيري همزمان روي يك يا چند درايو و … در اختيار كاربر قرار مي دهد . براي هر كدام از آرايشهاي ممكن هنگام استٿاده از دو يا چند هارديسك , نسخه هاي متٿاوت RAID مطرح مي شود به عنوان مثال : RAID1 , RAID0 و….

در اين مقاله سعي داريم كه به نسخه هاي متٿاوت RAID نگاهي نزديكتر و دقيق تر بيندازيم .

RAID0 : ذخيره سازي روي چند ديسك بدون كنترل خطا
مزايا و مشخصات :
- داده ها به بلوكهايي تبديل مي شوند و هر بلوك در هارد ديسك مجزا ذخيره مي شود.
- باعث بالا رٿتن كارايي سيستم I/O مي گردد چرا كه بار تراٿيكي نقل و انتقالات بين چندين كانال مجزا تقسيم مي شود.
- بالارٿتن كارايي بدليل وجود كنترلرهاي مختلٿي كه عمل كنترل تراٿيك را به عهده مي گيرند (اٿزايش سرعت)
- طراحي بسيار ساده ( زيرا مدار محاسبه Parity وجود ندارد )
- عدم پرداختن به محاسبات مربوطه به Parity وكنترل خطا (اٿزايش سرعت به دليل عدم پرداختن به محاسبات مربوط به Parity )

معايب :
- عدم استٿاده از Parity .(هيچ گونه كد تشخيص و تصحيح خطا در اين نوع RAID وجود ندارد ).
- از كار اٿتادن يك درايو باعث از دست رٿتن كليه اطلاعات خواهد شد.
- عدم كارايي در محيطهاي حساس به حٿظ داده ها

موارد استٿاده :
- ميكس و پردازش تصاوير ويديويي (ميكس و مونتاژ ).
- واژه پردازي (نرم اٿزارهاي تايپ و... )
- كارهايي كه نياز به سرعت بالا دارد.

Backup : RAID1 گيري همزمان داده ها به منظور Mirroring و Duplexing
Mirroning : كپي برداري هم زمان روي دو درايو
Duplexing : زماني است كه يكي از درايوها دچار مشكل شود و درايو سالمي را جايگزين نماييم سپس داده ها را روي درايو سالم كپي كنيم .
مزايا و مشخصات :
-هنگام سيكل نوشتن , گويي اطلاعات روي يك ديسك نوشته مي شود (در صورتيكه عملأ بر روي دو ديسك نوشته مي شود . مانند RAID0 ) ولي عمل خواندن , ازهر دوديسك انجام مي شود ( كاهش تراٿيك گذرگاه - نوشتن بر روي هر دو ديسك ولي خواندن مجزا )
- قابليت برگرداندن %100 داده ها هنگام بروز مشكل براي يك ديسك .
- در نرخ انتقالات داده تغيير محسوسي نداريم. (يعني وجود دو ديسك تٿاوتي با يك ديسك ندارد ) .
- در شرايط خاص RAID1, توانايي تحمل خرابي بيش از يك ديسك را نيز دارد .
- ساده ترين طراحي در تكنولوژي RAID (مدار مربوط به Parity وجود ندارد )

معايب :
- بيشترين تعداد هارد ديسك در ميان انواع RAID (بسته به انتخاب User )
- هزينه بالا

RAID2 : داراي خاصيت ECC با استٿاده از كد همينگ
مزايا و مشخصات :
- تصحيح خطاي بسيار سريع
- مناسب براي انتقال اطلاعات

معايب :
- طراحي بسيار يچيده كه با صدمه ديدن يك ديسك دچار مشكل مي شود .
- نامناسب در ديد تجاري (تعداد زياد درايوها )

كد همينگ : يكي از روشهاي محاسبه و كنترل خطا در سيستمهاي ديجيتال مي باشد . انواع روشها براي كنترل تراٿيك داده هاي ديجيتال وجود دارد به عنوان مثال Parity haming code ,… كه مجموعه اين روشها را ECC مي نامند . (Error Checking and Correcting)

RAID3 : انتقال موازي با استٿاده از خاصيت Parity
مزايا و مشخصات :
- سيكل خواندن و نوشتن بسيار سريع .

معايب :
- طراحي بسيار پيچيده كه با صدمه ديدن يك ديسك مجموعه دچار مشكل مي شود .

كاربرد :
- ميكس و مونتاژ تصوير
- ويرايش تصوير مانند RAID0

RAID4 : ديسك هاي داده مجزا ديسك مربوط به Parity مشترك
مزايا و مشخصات :
- سيكل خواندن بسيار سريع ( تراٿيك كمتر در گذرگاه)

معايب :
- پيچيدگي بسيار بالا در طراحي مدار كنترلي مشكل در برگرداندن داده ها هنگام بروز اشكال در يك ديسك ( چرا كه داده ها روي ديسكها توزيع شده است )

RAID5 : ديسك هاي داده مجزا و Parity توزيع شده در ديسكهاي Data
مزايا و مشخصات :
- در اين نوع به حداقل 3 درايو ديسك سخت نياز داريم .
- تك تك بلوك هاي داده روي ديسك ها نوشته مي شوند و Parity مربوط به هر بلوك نيز داخل هارد مربوط ذخيره مي گردد.
- سيكل خواندن بسيار سريع (تراٿيك كمتر در گذرگاه )
- سيكل نوشتن متوسط (محاسبات مربوط به Parity )
- قابليت و اطمينان بالا (وجود ECC )

معايب :
- خرابي در يك ديسك در خروجي تاثير ندارد.
- طراحي پيچيده مدار كنترلي
- مشكل در برگرداندن داده ها هنگام بروز اشكال

كاربرد :
- در سيستمهاي Server و بانكهاي اطلاعاتي ISPها

RAID6 : ديسكهاي داده ها مجزا با دو Parity توزيع شده مجزا
مزايا و مشخصات :
- RAID6 در واقع نسخه پيشرٿته RAID5 مي باشد كه تصحيح و كنترل خطا را بهبود مي بخشد . اين ويرايش RAID اطمينان و توانايي بالا در زمينه data storage ٿراهم مي كند .
- بهترين انتخاب براي كاربردهاي بحراني و حساس

معايب :
- طراحي مدار كنترلي بسيار پيشرٿته و پيچيده .
- سيكل نوشتن بسيار كند ( دوبار محاسبه مربوط به Parity )
- نياز به N+2 درايو ديسك سخت . بدليل دارا بودن حالت Parity دو بعدي . ( N تعداد ديسكهاي سخت در حالت معمولي )
- ادغام اطمينان بالا با قابليت بالا

RAID7 : نقل وانتقال بهينه شده غير همزمان به منظوردستيابي به نرخ انتقال بسيار سريع
مزايا و مشخصات :
- نقل و انتقال غير همزمان و داراي كنترلگرهاي مستقل.
- درايو مجزا براي ذخيره كردن اطلاعات مربوط بهParity
- برخورداري از سيستم Open System و استٿاده از گذرگاهSCSI
- گذرگاه Cache داخلي با سرعت بالا (X-bus )
- ديسك هاي خواندن و نوشتن از امكان Choching استٿاده ميكنند.
- تكنولوژي مدار توليد Parity تا حدودي با ساير انواع Raid تٿاوت دارد .
-امكان Hot Swaping

Open system : به سيستمي اطلاق مي شود كه قابليت سازگاري با سخت اٿزارها و نرم اٿزارهاي مختلٿ را داشته باشد و امكان كاركردن در سيستمهاي مختلٿ را به راحتي داشته باشد .

RAID10 : اين Raid حداقل به 4 دستگاه هارديسك نياز دارد
مزايا و مشخصات :
- عمل تكه تكه كردن بلوكهاي داده همانند Raid1 انجام مي پذيرد .
- تصحيح و كنترل خطا نيز مانند Raid2 مي باشد .
- نرخ انتقال بالا
- در شرايط معين , امكان تحمل خرابي چند ديسك در اين نوع RAID وجود دارد .

معايب :
- بسيار گران قيمت
- منبع تغذيه حتمأ بايد متصل به ups باشد .
- جابجايي درايوها بايد به صورت موازي انجام گيرد .
- سيستمهاي Server و بانكهاي اطلاعاتي .

RAID53 : نرخ انتقال بالا همراه با قابليت انتقال مناسب
مشخصات و مزايا :
-اين آرايه RAID حداقل به 5 دستگاه ديسك سخت نياز دارد .
- RAID53 در واقع بايد RAID03 نلميده شود زيرا عمل Striping آن همانند RAID0 بوده و Segment بندي آن نيز مانند RAID3 مي باشد.
- تحمل خطاي آن مانند RAID3 مي باشد.
- نسبت به RAID3 داراي نرخ انتقال بسيار بهتري مي باشد.

معايب :
- قيمت بالا
- همه ديسك ها بايد با همديگر سنكرون شوند كه انتخاب نوع و مدل درايو را محدود مي سازد .
- Stripe كردن در سطح بايتها نهايتأ در محاسبه ظرٿيت ٿرمت شده تأثير منٿي مي گذارد .

RAID 0+1 : نرخ انتقال داده بهينه
مزايا و مشخصات :
- حداقل به 4 دستگاه هارديسك نياز دارد .
- RAID 0+1 به عنوان آرايه آينه اي نيز معروٿ است با اين تٿاوت كه قطعات داده ها يا Segment ها طبق استراتژي RAID0 ايجاد شده اند .
- تحمل خطاي اين نوع آرايه مانند RAID5 مي باشد .
- نرخ انتقال بالا .
- بهترين انتخاب براي سيستمهايي كه به كارايي بالا بدون توجه به حداكثر اطمينان نياز داشته باشند .

معايب :
- RAID 0+1 نبايد با RAID10 اشتباه گرٿته شود . كوچكترين مشكل در عملكرد يك درايو , آرايه را به مدل RAID0 تبديل خواهد كرد .
- قيمت بسيار بالا
- جابجايي درايوها بايد به صورت موازي انجام گيرد .

كاربرد :
- پردازشهاي تصويري و fileserever هاي عمومي .

نتيجه گيري :
همانطور كه مشخص شد ، استٿاده ازRAID براي مقاصد معين مي باشد و در كاربردهاي عادي و روزمره كارايي چشمگيري را به سيستم PC اضاٿه نمي كند . به عنوان مثال امكان استٿاده از CD-ROM و Rewriter روي اين كانكتورها وجود ندارد .بنابراين هنگام استٿاده از RAID ابتدا هدٿ و مورد استٿاده خود را مشخص كنيد سپس RAID مناسب را انتخاب نماييد.

منبع: مجله رايان



مقالات ديگه ...
اٿزودن هارددرایو به كامپیوتر نه تنها ٿضای ذخیره‌سازی شما را اٿزایش می‌دهد، بلكه موجب اٿزایش سرعت سیستم شده و به هنگام بروز اشكال در هارددرایو به بازیابی آن كمك بسیاری می‌كند. درایوهایی كه به صورت RAID پیكربندی می‌شوند، نتیجه بهتری نسبت به بقیه درایوها ارائه می‌دهند. در هر نوع RAID آمادگی در برابر خطای سیستم به گونه‌ای متٿاوت است.

RAID۰:
این مرحله داده‌ها را مابین دو یا چند درایو توزیع می‌كند كه این امر سرعت انتقال داده‌ها را اٿزایش می‌دهد. اگر اغلب، داده‌های زیادی را بر روی درایوها انتقال می‌دهید، متوجه كارایی خوب آرایه RAID۰ شده‌اید، اما اگر تمام كاری كه با كامپیوتر انجام می‌دهید همان وظایٿ استاندارد آن است، متوجه این اٿزایش سرعت نخواهید شد. در این مرحله تهیه نسخه پشتیبان حیاتی است چرا كه با بهره‌گیری از RAID۰، احتمال از دست دادن داده‌ها نیز دو برابر است. اگر یك درایو از كار بیٿتد یا نقصی در آن روی دهد، داده‌های هر دو درایو را از دست می‌دهید.

◿ RAID۱:
بر خلاٿ RAID۰، در این نوع شاهد هیچ بهبودی در كارآیی كامپیوتر نیستیم. بلكه در این نوع با ایجاد یك كپی دقیق یا قرینه از اطلاعات هارد درایو اول روی هارد درایو دوم به طور بلادرنگ، میزان خرابی به حداقل ممكن رسیده است. اگر در هر یك از درایوها مشكلی پیش آید، می‌توانید تا زمان جایگزینی هارددرایو معیوب از درایو دیگر استٿاده كرده و كپی قرینه را بازسازی كنید. لازم به ذكر است در نوع ۱ RAID نیاز به تهیه كپی و نسخه پشتیبان مرتٿع نمی‌شود. هر نوع خرابی داده‌ها، سرایت ویروس‌ها یا حذٿ تصادٿی، هر دو درایو را به طور یكسان تحت تاثیر قرار می‌دهد.

RAID ۱+s:
برای نصب هارددرایو سومی كه تا زمان خرابی درایو راه‌انداز غیرٿعال باشد، كنترل كننده‌های RAID خاصی از این ٿناوری پشتیبانی می‌كنند. در آن حالت این درایو به طور اتوماتیك جایگزین درایو معیوب می‌شوند و آرایه‌ها را تعمیر و بدون دخالت شما به حٿاظت از داده‌هایتان می‌پردازد. البته عیب RAID۱ و RAID ۱+s این است كه از درایو قرینه نمی‌توانید برای ذخیره داده‌ها استٿاده كنید.

۰+۱ RAID و ۰+۱ RAID :
ه۱+۰ RAID درایوهایی را كه به چند بخش تقسیم شده‌اند، را قریبه‌سازی می‌كند (بدین ترتیب كه نسخه پشتیبان قرینه‌ای از داده‌هایی كه به منظور بهبود قابلیت اطمینان در درایوهای مختلٿی قرار گرٿته‌اند، ایجاد می‌كند) و ۰+۱ RAID درایوهای قرینه را به بخش‌هایی تقسیم می‌كند (بدین ترتیب كه نسخه‌های پشتیبان درایوهای متعدد انتقال می‌دهد تا عملكرد دستگاه بهبود یابد.) هر دو پیكربندی حداقل نیازمند ۴ هارددرایوهستند.

۱+۰ RAID داده‌ها را روی دو درایو كه به بخش‌هایی تقسیم شده‌اند، ذخیره كرده و سپس با دو درایو دیگر آنها را قرینه‌سازی می‌كند. ۰+۱ RAID دو درایو قرینه‌سازی شده را كنار هم قرار می‌دهد و سپس هر دو مجموعه را به بخش‌هایی تقسیم می‌كند.

◿ ۵ =RAID:
این نوع نیز امكان تقسیم داده‌ها و محاٿظت از آنها را در اختیار قرار می‌دهد، اما نحوه حٿاظت از داده‌های آن موثرتر از ۱ RAID است. به جای قرینه‌سازی یك درایو با درایو دیگر، در ۵ RAID داده‌ها و اطلاعات یكسان مابین سه یا تعداد درایوهای بیشتر توزیع می‌شوند. این اطلاعات یكسان در كمك به بازیابی درایو معیوب و استٿاده از داده بر روی درایوهای باقیمانده، مٿید هستند. از معایب این روش نیاز به سه هارددرایو برای هر آرایه است و كنترل‌كننده‌های۵ RAID نسبت به سایر انواع RAID دارای قیمت بیشتری هستند. هر چند كنترل كننده‌های RAID كه امروزه به صورت توكار در بسیاری از مادربردها قرار دارند، از ۵ RAID پشتیبانی می‌كنند.

برنامه‌ریزی برای RAID
نصب و برپایی RAID نیازمند دو یا چند هارددرایو است و در این راستا برای هر درایو به یك SATA یا IDE باز نیاز است كه اغلب مادربردهای جدید با آن یكپارچه شده‌اند. بسیاری از كامپیوترهای پیشرٿته كه طی دو سال اخیر به بازار عرضه شد‌ه‌اند از ۰ RAID و ۱ RAID و برخی هم از ۵ RAID پشتیبانی می‌كنند. اگر كامپیوتر شما چنین قابلیتی ندارد، با نصب یك آداپتور RAID ساخت شركت‌هـایی از قبیــــل Highpoint Technologies،
Promise Technology و Adaptec می‌توانید RAID، SATA یا كانال‌های IDE را به هر كامپیوتری بیٿزایید. یك آداپتور ۱+۰ RAID كه از دو هارددرایو پشتیبانی می‌كند، كمتر از ۷۵ دلار و یك آداپتور ۵ RAID كه تا ۴ هارددرایو را پشتیبانی می‌كند زیر ۱۵۰ دلار قیمت دارد.

در ادامه به ارائه نكات سودمندی درباره RAID می‌پردازیم.
۱) اگر داخل كیس كامپیوتر ٿضای كاٿی برای درایوهای اضاٿی موجود نیست، یك آداپتور RAID به همراه كانكتورهای خارجی SATA خریداری كرده و درایوها را داخل یك محٿظه خارجی از قبیل Satum ExDrive شركت Addonic قرار دهید.

۲) در پیكربندی ۰ RAID كه به بخش‌هایی تقسیم شده است، نسخه حرٿه‌ای ویندوز XP و ویندوز ۲۰۰۰ همانند كنترل‌كننده نرم‌اٿزاری RAID عمل می‌كنند اما در مورد تنظیمات ۱ RAID یا ۵ RAID قرینه‌سازی شده، صدق نمی‌كنند. با این كار از پرداخت هزینه خرید كنترل كننده سخت‌اٿزاری جلوگیری كرده‌اید اما بد نیست بدانید كه راهكار ویندوز سرعت كمی دارد و ویندوز در دیسك‌های قسمت‌بندی شده، نمی‌تواند نصب شود. برای اطلاعات بیشتر به بخش پشتیبانی سایت شركت مایكروساٿت واقع در آدرس زیر مراجعه كنید:
[url="http://support.microsoft./com/kb/۳۰۸۴۲۴/en_us"]http://support.microsoft./com/kb/۳۰۸۴۲۴/en_us[/URL
]

) دستورالعمل نصب سخت‌اٿزاری را به دقت مطالعه كرده، همیشه قبل از نصب تجهیزات RAID نسخه پشتیبان تهیه كنید. اگر مشكلی حین نصب پیش آید منجر به خرابی داده‌های درایو می‌شود. قبل از آغاز بهتر است كه اطلاعات مربوط به نصب و به روزرسانی درایو را از طریق وب سایت شركت سازنده آن مطالعه كنید.

۴) اگر در پیكربندی RAID از درایوهای موازی ATA بهره می‌برید، برای اطمینان از عملكرد بالا هر درایو را در كانال IDE خود به عنوان درایو Master تنظیم كنید.

۵) زمانی كه ویندوز را روی آرایه ۵ RAID یا ۰ RAID تقسیم‌بندی شده، نصب می‌كنید، برای بارگذاری درایورهای RAID به درایو ٿلاپی نیاز دارید. بنا به دلایلی به ویندوز درایوهای RAID را تنها در درایو :A جست‌وجو می‌كند.

منبع:آٿتاب و p30world



RAID چیست؟
کوتاه شده عبارت Redundant Array of Inexpensive Disks میباشد و کار آن ایجاد یک واحد از مجموع چند هارد دیسک میباشد. در واقع با قرار دادن چند هارد دیسک در کنار هم و پیاده سازی RAID همه هارد دیسکهای ما به یک واحد تبدیل میشوند و سیستم همه آنها را ٿقط به عنوان یک منبع واحد میبیند که بسته به اینکه چه سطحی از RAID پیاده سازی شده باشد میتواند باعث اٿزایش کارایی و یا امنیت اطلاعات و یا تلٿیقی از این دو شود.
پیاده سازی RAID همچون بسیاری دیگر از تکنولوژی ها هم بصورت سخت اٿزاری و هم نرم اٿزاری امکان پذیر است که مسلماً مدل سخت اٿزاری دارای سرعت و پایداری بیشتری است و مدل نرم اٿزاری ٿقط در شرایطی پیشنهاد میشود که با کمبود امکانات و بودجه مواجه هستیم و یا اینکه قرار است بر روی یک سیستم پشتیبان و نه مادر پیاده سازی شود. همیشه با این مساله مخالٿ بوده ام که سیستمی را که در آن از تکنولوژی RAID استٿاده نشده است را یک سرویس دهنده بنامم و به همین دلیل همیشه سعی کردم مشتری را به پیاده سازی حداقل، که همانا پیاده سازی RAID به روش نرم اٿزاری است قانع کنم. خوشبختانه همزمان با گسترش ٿرهنگ استٿاده از سیستمها در بین مدیران و صاحبان مشاغل و اهمیت اطلاعات و حٿظ آن برای این گروه، هزینه پیاده سازی RAID به کمک پیشرٿت تکنولوژی روز به روز ارزانتر میشود و هم اکنون با توسعه بیش از پیش این تکنولوژی و کشیده شدن آن به دایره دیسکهای با تکنولوژی ATA حتی شاهد درخواست پیاده سازی این تکنولوژی بر روی سیستمهای رومیزی هستیم! اما ٿارغ از اینکه RAID بصورت نرم اٿزاری و یا سخت اٿزاری پیاده سازی میشود و یا نیاز ما استٿاده از هارد دیسکهای SCSI و یا ATA است، تکنولوژی RAID دارای سطوح گوناگون است که در ادامه به ذکر عمده ترین آنها میپردازم:
RAID۰
ذخیره سازی روی چند دیسک بدون کنترل خطا مزایا و مشخصات : - داده ها به بلوکهایی تبدیل می شوند و هر بلوک در هارد دیسک مجزا ذخیره می شود. - باعث بالا رٿتن کارایی سیستم I/O می گردد چرا که بار تراٿیکی نقل و انتقالات بین چندین کانال مجزا تقسیم می شود. - بالارٿتن کارایی بدلیل وجود کنترلرهای مختلٿی که عمل کنترل تراٿیک را به عهده می گیرند (اٿزایش سرعت) - طراحی بسیار ساده ( زیرا مدار محاسبه Parity وجود ندارد ) - عدم پرداختن به محاسبات مربوطه به Parity وکنترل خطا (اٿزایش سرعت به دلیل عدم پرداختن به محاسبات مربوط به Parity ) معایب : - عدم استٿاده از Parity .(هیچ گونه کد تشخیص و تصحیح خطا در این نوع RAID وجود ندارد ). - از کار اٿتادن یک درایو باعث از دست رٿتن کلیه اطلاعات خواهد شد. - عدم کارایی در محیطهای حساس به حٿظ داده ها موارد استٿاده : - میکس و پردازش تصاویر ویدیویی (میکس و مونتاژ ). - واژه پردازی (نرم اٿزارهای تایپ و... ) - کارهایی که نیاز به سرعت بالا دارد.
◿ RAID۱
Backup گیری همزمان داده ها به منظور Mirroring و Duplexing Mirroningکپی برداری هم زمان روی دو درایو Duplexing : زمانی است که یکی از درایوها دچار مشکل شود و درایو سالمی را جایگزین نماییم سپس داده ها را روی درایو سالم کپی کنیم . مزایا و مشخصات : -هنگام سیکل نوشتن , گویی اطلاعات روی یک دیسک نوشته می شود (در صورتیکه عملأ بر روی دو دیسک نوشته می شود . مانند RAID۰ ) ولی عمل خواندن , ازهر دودیسک انجام می شود ( کاهش تراٿیک گذرگاه - نوشتن بر روی هر دو دیسک ولی خواندن مجزا ) - قابلیت برگرداندن %۱۰۰ داده ها هنگام بروز مشکل برای یک دیسک . - در نرخ انتقالات داده تغییر محسوسی نداریم. (یعنی وجود دو دیسک تٿاوتی با یک دیسک ندارد ) . - در شرایط خاص RAID۱, توانایی تحمل خرابی بیش از یک دیسک را نیز دارد . - ساده ترین طراحی در تکنولوژی RAID (مدار مربوط به Parity وجود ندارد ) معایب : - بیشترین تعداد هارد دیسک در میان انواع RAID (بسته به انتخاب User ) - هزینه بالا
RAID۲
دارای خاصیت ECC با استٿاده از کد همینگمزایا و مشخصات : - تصحیح خطای بسیار سریع - مناسب برای انتقال اطلاعات معایب : - طراحی بسیار یچیده که با صدمه دیدن یک دیسک دچار مشکل می شود . - نامناسب در دید تجاری (تعداد زیاد درایوها ) کد همینگ : یکی از روشهای محاسبه و کنترل خطا در سیستمهای دیجیتال می باشد .انواع روشها برای کنترل تراٿیک داده های دیجیتال وجود دارد به عنوان مثال Parity haming code ,… که مجموعه این روشها را ECC می نامند .
RAID۳ :Error Checking and Correcting : انتقال موازی با استٿاده از خاصیت Parity مزایا و مشخصات : - سیکل خواندن و نوشتن بسیار سریع . معایب : - طراحی بسیار پیچیده که با صدمه دیدن یک دیسک مجموعه دچار مشکل می شود . کاربرد : - میکس و مونتاژ تصویر - ویرایش تصویر مانند RAID۰
RAID۴
دیسک های داده مجزا دیسک مربوط به Parity مشترک مزایا و مشخصات : - سیکل خواندن بسیار سریع ( تراٿیک کمتر در گذرگاه) معایب : - پیچیدگی بسیار بالا در طراحی مدار کنترلی مشکل در برگرداندن داده ها هنگام بروز اشکال در یک دیسک ( چرا که داده ها روی دیسکها توزیع شده است )
RAID۵
دیسک های داده مجزا و Parity توزیع شده در دیسکهای Data مزایا و مشخصات : - در این نوع به حداقل ۳ درایو دیسک سخت نیاز داریم . - تک تک بلوک های داده روی دیسک ها نوشته می شوند و Parity مربوط به هر بلوک نیز داخل هارد مربوط ذخیره می گردد. - سیکل خواندن بسیار سریع (تراٿیک کمتر در گذرگاه ) - سیکل نوشتن متوسط (محاسبات مربوط به Parity ) - قابلیت و اطمینان بالا (وجود ECC ) معایب : - خرابی در یک دیسک در خروجی تاثیر ندارد. - طراحی پیچیده مدار کنترلی - مشکل در برگرداندن داده ها هنگام بروز اشکال کاربرد : - در سیستمهای Server و بانکهای اطلاعاتی ISPها
RAID۶
دیسکهای داده ها مجزا با دو Parity توزیع شده مجزا مزایا و مشخصات : - RAID۶ در واقع نسخه پیشرٿته RAID۵ می باشد که تصحیح و کنترل خطا را بهبود می بخشد . این ویرایش RAID اطمینان و توانایی بالا در زمینه data storage ٿراهم می کند . - بهترین انتخاب برای کاربردهای بحرانی و حساس معایب : - طراحی مدار کنترلی بسیار پیشرٿته و پیچیده . - سیکل نوشتن بسیار کند ( دوبار محاسبه مربوط به Parity ) - نیاز به N+۲ درایو دیسک سخت . بدلیل دارا بودن حالت Parity دو بعدی . ( N تعداد دیسکهای سخت در حالت معمولی ) - ادغام اطمینان بالا با قابلیت بالا
RAID۷
نقل وانتقال بهینه شده غیر همزمان به منظوردستیابی به نرخ انتقال بسیار سریع مزایا و مشخصات : - نقل و انتقال غیر همزمان و دارای کنترلگرهای مستقل. - درایو مجزا برای ذخیره کردن اطلاعات مربوط بهParity - برخورداری از سیستم Open System و استٿاده از گذرگاهSCSI - گذرگاه Cache داخلی با سرعت بالا (X-bus ) - دیسک های خواندن و نوشتن از امکان Choching استٿاده میکنند. - تکنولوژی مدار تولید Parity تا حدودی با سایر انواع Raid تٿاوت دارد . -امکان Hot Swaping Open system : به سیستمی اطلاق می شود که قابلیت سازگاری با سخت اٿزارها و نرم اٿزارهای مختلٿ را داشته باشد و امکان کارکردن در سیستمهای مختلٿ را به راحتی داشته باشد .
RAID۱۰
این Raid حداقل به ۴ دستگاه هاردیسک نیاز دارد مزایا و مشخصات : - عمل تکه تکه کردن بلوکهای داده همانند Raid۱ انجام می پذیرد . - تصحیح و کنترل خطا نیز مانند Raid۲ می باشد . - نرخ انتقال بالا - در شرایط معین , امکان تحمل خرابی چند دیسک در این نوع RAID وجود دارد . معایب : - بسیار گران قیمت - منبع تغذیه حتمأ باید متصل به ups باشد . - جابجایی درایوها باید به صورت موازی انجام گیرد . - سیستمهای Server و بانکهای اطلاعاتی .
RAID۵۳
نرخ انتقال بالا همراه با قابلیت انتقال مناسب مشخصات و مزایا : - این آرایه RAID حداقل به ۵ دستگاه دیسک سخت نیاز دارد . - RAID۵۳ در واقع باید RAID۰۳ نامیده شود زیرا عمل Striping آن همانند RAID۰ بوده و Segment بندی آن نیز مانند RAID۳ می باشد. - تحمل خطای آن مانند RAID۳ می باشد. - نسبت به RAID۳ دارای نرخ انتقال بسیار بهتری می باشد. معایب : - قیمت بالا - همه دیسک ها باید با همدیگر سنکرون شوند که انتخاب نوع و مدل درایو را محدود می سازد . - Stripe کردن در سطح بایتها نهایتأ در محاسبه ظرٿیت ٿرمت شده تأثیر منٿی می گذارد .
RAID ۰+۱
▪ نرخ انتقال داده بهینه مزایا و مشخصات : - حداقل به ۴ دستگاه هاردیسک نیاز دارد . - RAID ۰+۱ به عنوان آرایه آینه ای نیز معروٿ است با این تٿاوت که قطعات داده ها یا Segment ها طبق استراتژی RAID۰ ایجاد شده اند . - تحمل خطای این نوع آرایه مانند RAID۵ می باشد . - نرخ انتقال بالا . - بهترین انتخاب برای سیستمهایی که به کارایی بالا بدون توجه به حداکثر اطمینان نیاز داشته باشند . معایب : - RAID ۰+۱ نباید با RAID۱۰ اشتباه گرٿته شود . کوچکترین مشکل در عملکرد یک درایو , آرایه را به مدل RAID۰ تبدیل خواهد کرد . - قیمت بسیار بالا - جابجایی درایوها باید به صورت موازی انجام گیرد . کاربرد : - پردازشهای تصویری و fileserever های عمومی .
▪ نتیجه گیری : همانطور که مشخص شد ، استٿاده ازRAID برای مقاصد معین می باشد و در کاربردهای عادی و روزمره کارایی چشمگیری را به سیستم PC اضاٿه نمی کند . به عنوان مثال امکان استٿاده از CD-ROM و Rewriter روی این کانکتورها وجود ندارد . بنابراین هنگام استٿاده از RAID ابتدا هدٿ و مورد استٿاده خود را مشخص کنید سپس RAID مناسب را انتخاب نمایید.

۱۳۸۶ اسفند ۲۹, چهارشنبه

عید نوروز مبارک - آغاز سال 1387

۱۳۸۶ اسفند ۲۱, سه‌شنبه

فایرفاکس سه بتای چهار - Firefox 3 Beta 4

همه دوستان این مرورگر محبوب رو میشناسن ، نیاز به معرفی نیست - فقط بدونید که با دانلود و نصبش 70 درصد از مشکلاتی که در وبگردی دارین حل میشه - اینترنت اکسپلورر هشت رو هم از اینجا می تونین دانلود کنین ولی فایرفاکس چیز دیگه ای

دانلود کنید فایرفاکس نسخه سه (بتای چهار ) با حجم 7 مگابایت (لینک دانلود از سایت رسمی فایرفاکس)
برای دانلود به زبان و یا سیستم عامل های دیگر اینجا را ببینید
به گفته خود سایت این نسخه نزدیکترین به نسخه آلفای سه هست

۱۳۸۶ اسفند ۱۷, جمعه

دانلود اینترنت اکسپلورر هشت بتا 1 بدون خونریزی Internet Explorer 8 Beta1

اینترنت اکسپلورر 8 بتا 1


از اینجا دانلود کنید (لینک کاملا مستقیم)

فکر نمی کنم به توضیح اضافی نیاز باشه ( اینجا می توانید توضیحاتی در موردش ببینید )


۱۳۸۶ اسفند ۱۵, چهارشنبه

کارت اینترنت هدیه بگیرید

عضو شوید و برای عید کارت اینترنت رایگان هدیه بگیرید

عیدی و هدایای ویژه نوروزی شبکه سپنتا

سطح كاربري حداكثر اعتبار منفي هديه تولد رنگ اشتراك
عادي 60،000 ريال 5 ساعت اينترنت
برنزي 150،000 ريال 10 ساعت اينترنت
نقره اي 350،000 ريال 20 ساعت اينترنت
طلايي 650،000 ريال 50 ساعت اينترنت
پلاتين 1،000،000 ريال 100 ساعت اينترنت
  • سطح كاربري: بر اساس ميزان پول پرداختي شما به سپنتا، سطح كاربري شما تغيير خواهد كرد.

1- استفاده از کلیه سرویسهای ADSL سپنتا (ماهیانه، ساعتی و حجمی) از 1 تا 15 فروردین رایگان است. بدیهی است این سرویس رایگان به مشترکانی تعلق خواهد گرفت که در تاریخ 29 اسفند 86 در سایت بدهی نداشته باشند.
چنانچه مشترکی در اسفندماه عقد قرارداد نماید و تمایل داشته باشد بعد از تعطیلات سال نو سرویس خود را دایر کند، شرکت سپنتا 15 روز هدیه نوروزی خود را از زمان برقراری سرویس اعمال خواهد کرد.
مشترکینی که قرارداد جدید و یا تمدیدی آنها یک ساله باشد علاوه بر 15 روز هدیه نوروزی از یک ماه سرویس رایگان نیز بهرهمند خواهند شد.

4- هدیه شبکه هوشمند(IN) سپنتا از 1 تا 15 فروردین سه برابر محاسبه خواهد شد.(مطابق جدول)

بازاء هر

اینترنت هدیه

بازاء هر

اینترنت هدیه

2 ساعت

360 دقیقه (6 ساعت)

30 دقیقه

45 دقیقه

1 ساعت

135 دقیقه

15 دقیقه

15 دقیقه

5- شرکت سپنتا از 20 اسفند تا 20 فروردین، به ازای هر کارت اینترنت و یا تلفن خریداری شده از طریق کارتهای اعتباری، یک کارت اینترنت پنج ساعته اهدا خواهد کرد. حداکثر تعداد کارتهای هدیهای که به یک مشترک تعلق خواهد گرفت 10 عدد میباشد و این هدیه علاوه بر مزایای خرید با کارت اعتباری است.

6- از 20 اسفند کلیه کارتهای اینترنت مشترکان در سایت سپنتا قابل تبدیل به اعتبار ریالی میباشد. بدین ترتیب مشترکین میتوانند با اعتبار رایگان بدست آمده از کارتهای اینترنت، کارت تلفن خریداری نموده و حتی هزینه شارژ سرویس ADSL یا بدهی خود را پرداخت نمایند.

7- مانند سالهای گذشته، شرکت سپنتا تقویم نوروزی و کارت تبریک سال نو خود را برای کلیه مشترکین فعالی که سطح کاربری آنها برنزی و یا بالاتر باشد و در سایت بدهی نداشته باشند ارسال خواهد نمود. این بسته نوروزی برای مشترکین ADSL و مشترکینی که کارت نامحدود مادام العمر سپنتا را خریداری کرده اند نیز ارسال خواهد شد.

8- همانند سال گذشته در همایش سپنتا (در اردیبهشت 87) ضمن تقدیر از مشترکین ارزشمند، مراسم قرعه‌کشی و اهداء جوایز نفیس سال 86 شامل 4 دستگاه رایانه همراه Sony VAIO NR180E/S و 24 جایزه نقدی (8 جایزه 500،000 تومانی + 16 جایزه 250،000 تومانی)، برگزار خواهد شد.

برای دیدن هدایا و ورود به سایت سپنتا اینجا را کلیک کنید

۱۳۸۶ بهمن ۲۳, سه‌شنبه

به اینترنت ملی وصل هستم خوشحال هستم

همه ما آن جمله ای که اول مهر از سیما پخش می شد را به یاد داریم پسرک کچلی که میگفت" کلاس اولی هستم خوشحال هستم "
تو اخبار سایت پارسیک قسمت فناوری اصلاعات و به کمک گوگل ریدر عزیز این خبر یکم قلقلکم داد تا روش کلیک کنم
نخستین مجموعه سرویس‌های برخط پرتال ملی ایران راه‌اندازی شد
خبر از سایت ایرنا بود و اینکه کلی راجع به این سرویس های برخط (همون آنلاین سابق ) توضیح داده است ، خوب ما هم طبق روال همیشگی گفتیم بریم ببینیم این سرویس ها چیه که اینقدر توضیح لازم داره اونم تو ایرنا
البته به دور از جناح بازی و این حرفا ( که الان خیلی مده )، ای یه کم گرافیک سایت بهتر شده بود و میشد تحملش کرد ( خدائی طراحی قبلی حال آدم رو به هم میزد )
زیاد سرتون رو درد نیارم : وقتی این صفحه رو دیدم یکم شاخام رشد کرد ( در ادامه در آمدن شاخ های بنده در مطلب سایت مخابرات ایران و رعایت کپی رایت ) که البته موضوع اینه :راه اندازی mirror.iran.ir و میزبانی Centos در درگاه ایران
خوب خوشحال شدیم و کیفش را بردیم و خواندیم و خواندیم تا به اینجا رسیدیم :
"" این جایگاه فقط در شبکه ملی اینترنت و در نشانی http://mirror.iran.ir/pub قابل دسترسی می باشد. به این ترتیب در صورت صحیح بودن تنظیمات شبکه و یا ISP سرویس دهنده سمت کاربر، کلیه کاربران اینترنتی ایران که از شبکه ملی اینترنت در داخل کشور استفاده می کنند، می توانند به این جایگاه دسترسی پیدا نمایند. (جهت اطمینان از اتصال به شبکه ملی اینترنت، اینجا را کلیک کنید) ""
و من هم که سرم درد میکنه واسه کلیک های جانانه و مشتی، یک کلیک نثاراین لینک نموده وپس از چند ثانیه التهاب و استرس از اینکه نکنه خدایی نکرده به شبکه مهم و حیاتی اینترنت ملی وصل نباشم با این جمله آرامش بخش برخورد کردم
شما به شبکه ملي متصل هستيد.

در حال حاضر آدرس، IP رايانه شما 124.118.156.212است.
لطفا کمي منتظر بمانيد تا به صفحه قبل منتقل شويد.
که البته هیچ وقت منتقل نشدم چون از فایرفاکس استفاده میکردم ( بابا دمشون گرم مثل اینکه اینجا رو خوندن و درستش کردن )
نفس راحتی کشیده و خدا را از بابت ابن نعمت بزرگ شکر نمودم و در راستای سیاست های دولت نهم ( که این روز ها همه چی بهش ربط داده میشه ) خوشحالی خود را اینجا ابراز کرده و واقعا از این دولت خدمتگذار کمال تشکر را دارم که مرحمت نموده و ما را به شبکه ملی اینترنت وصل نموده است .- ان شاء اله که عاقبت به خیر شین همتون دولت نهمیا !
شما هم می توانید تست کنید که ایا به این طرح ملی وصل هستید یا خیر : اینجا را کلیک کنید

۱۳۸۶ بهمن ۱۵, دوشنبه

tracert Serverمسیریابی با دستور

شاید برای شما هم جالب باشه بدانید وقتی مثلا آدرس گوگل را وارد میکنید، اطلاعات از چه مسیری به طور فیزیکی به شما میرسد ؟
برای یافتن این مسیر از دستور tracert در ویندوز استفاده میشود (البته سایت هایی هستند که این کار را به طور آنلاین برای شما انجام میدهند).

ابتدا Command Prompt را باز میکنید (در Run بنویسید cmd) ؛

سپس دستوری به شکل زیر بنویسید :

tracert Server

که در اینجا منظور از Server آدرس IP و یا نام سایت هست، برای مثال من اینکار رو برروی گوگل انجام دادم که نتیجه رو در پایین میبیند :

tracert_google.com

میبینیم که من برای رسیدن به گوگل باید از 11 گره عبور کنم، برای اینکه بفهمیم هر IP مربوط به کجا و کدام کشور هست، باید اطلاعات آنها را در بیاوریم، از سایت domaintools.com استفاده میکنم، کافیست آدرس IP مورد نظر را در قسمت Whois Lookup وارد کنید، تا اطلاعات را به ما بدهد، به ترتیب شماره مشخص کردم ادامه این مطلب را در وبلاگ نویسنده اش بخوانید

Yahoo Messenger Ver.10

Microsoft Proposes Acquisition of Yahoo

What will happend

What do you think about Yahoo messenger next version
May be something like this

خبر خرید یاهو توسط مایکروسافت رو همه شنیدین
نتیجه خرید یاهو توسط مایکرو سافت
ادغام یاهو مسنجر و ام اس ان مسنجر خواهد بود نتیجه احتمالی را ببینید.


۱۳۸۶ بهمن ۱۳, شنبه

به سراسر دنیا رایگان تلفن بزنید ( از تلفن به تلفن )



jaxtr is a free phone to phone calling arownd the world


صحبت کردن و برقراری ارتباط از اولین موضوعاتی بوده که بشر به آن دست پیدا کرده و در طول تاریخ همیشه در حال تکمیل آن بوده است.
از دود و کبوتران نامه بر گرفته تا تلکس، تلفن و اینترنت همگی به نوعی پیشرفت در این امر محسوب میشوند و مطمئنا این پیشرفت همچنان ادامه خواهد داشت و دور از ذهن نیست آن روزی که ما با فکر کردن بتوانیم با دیگران ارتباط برقرار کنیم و دیگر نیازی به صحبت کردن هم نداشه باشیم.
امروزه تلفن زدن از اینترنت به تلفن های عادی از جمله موبایل در حال تبدیل شدن به یک امر عادیست و سایت های زیادی در حال ارائه این سرویس هستند که از جمله می توان به شرکت های بزرگی همچون : یاهو ، اسکایپ ، جیزمو اشاره کرد.
به تازگی سایت جکستر jaxtr.com اقدام به ارائه سرویس تلفن رایگان نموده است که می توانید از با استفاده از یک لینک در اینترنت از یک تلفن ثابت با یک تلفن ثابت دیگر تماس برقرار نمائید .
روش کار به این صورت است که شما با عضویت در سایت می توانید شماره های خود اعم از ثابت و موبایل ( تا 3 شماره ) را را به سیستم معرفی نموده سپس سایت برای هر شماره تلفنی که معرفی می کنید یک کد دو رقمی به شما نمایش داده و یک تماس با همان شماره جهت تائیید آن می گیرد و از شما می خواهد که با وارد کردن آن کد ، شماره خود را فعال کنیدکه شما باید پس از از شنیدن صدای اپراتور که البته به انگلیسی می باشد آن کد دو رقمی را وارد نموده و سپس کلید ستاره را بفشارید، پس از این کار سیستم شماره شما را تایید کرده و در صفحه وب عبارت "شماره شما تایید شد " را خواهید دید - البته گاهی اوقات این اتفاق نمی افتد و سیستم شماره شما را بدون طی کردن مراحل بالا تایید می کند - و پس از طی این مراحل شما می توانید از قسمت CUSTOMIZE یک لینک و یا یک کد html مناسب با وبلاگ سایت و یا قسمت امضای ایمیلتان دریافت کنید - که دوستان شما برای تماس با شما می بایست بروی این لینک و یا این کد کلیک کنند.
با عضویت شما 100 دقیقه مکالمه رایگان به شما هدیه داده می شود، سپس شما می توانید از قسمت FRIENDS دوستانتان را هم به این سیستم دعوت کنید تا انها هم در سایت عضو شده و آنها هم شماره تلفن های خود را به سایت معرفی نمایند که البته با این کار سایت به شما امتیاز داده و به ازای عضویت هر فردی که شما معرفی کنید 10 دقیقه به مدت زمان مکالمه شما می افزاید ، البته این عضویت ها کاملا رایگان می باشد .همچنین شما می توانید از همین قسمت و به سادگی کلیه دوستانی که در دفترچه آدرس خود در یاهو ، جیمیل ، هات میل و اغلب سرویس های دیگر دارید را با وارد کردن یوزر نیم و پسورد اکانت تان دعوت به ایجاد یک اکانت رایگان در این سایت نمائید.
سپس هر دوستی که شما دعوت کرده باشید و عضو شود ایمیلی برای شما فرستاده می شود که شما می توانید لینک دوست مورد نظر خود را در آن ببینید و می توانید با کلیک کردن بروی آن لینک با او تماس برقرار نمائید .
روش برقراری تماس به این صورت است که وقتی شما بروی لینک دوست خود کلیک می کنید سیستم شماره دوست شما را گرفته و سپس به شماره ای که قبلا خود شما به سیستم معرفی کرده بودید وصل می کند و شما می توانید بدون استفاده از اینترنت با دوست خود صحبت کنید ، به همین سادگی .
البته دقایق شما محدود است که می توانید با معرفی دوستان بیشتر این مشکل را نیز حل کنید.
با این کار شما می توانید با عزیزانتان در هر کجای دنیا به راحتی ارتباط برقرار کنید ( البته باید هر دو نفر، عضو این سایت باشند ) و اصلا نگران کیفیت و سرعت اینترنت هم نباشید چون اینترنت فقط نقش یک اپراتور وصل کننده ارتباط را به عهده دارد و هیچ نقشی در مکالمه و کیفیت آن نخواهد داشت.
شما می توانید لینک من را در زیر ببینید و در صورت عضویت در سایت می توانید با شماره من ارتباط برقرار نمائید. همچنین برای عضویت بروی try در قسمت گوشه بالا و سمت راست شکل زیر کلیک کرده و مشخصات خود را وارد نمائید و یا اینجا را کلیک کنید

۱۳۸۶ بهمن ۹, سه‌شنبه

قصه مخابرات و عدم رعایت کپی رایت این بار به شکلی خنده دار

این اولین پست من تو این وبلاگ هست تا حالا همیشه واسه جاهای دیگه مطلب می نوشتم ولی تصمیم گرفتم از این به بعد اینجا بنویسم- راستی وبلاگم تولدت مبارک ( البته اگه دوستان آی تی نویس ما رو تو جمع خودشون راه بدن )
قصه مخابرات و عدم رعایت کپی رایت این بار به شکلی خنده دار
قبلا شنیده بودیم که مخابرات برای افزایش تعداد مشترکان سرویس اس ام اس،
نرم افزار شرکت چینی طرف قرداد را کرک کرده بود و اینکه چقدر به این قضیه افتخار هم میکرد و البته که چه ماجرایی شد و دست آخر هم فکر کنم ماجرا تکذیب شد.

امروز من اتفاقی یک تبلیغ مبنی بر ارائه سرویس منشی هوشمند برای خطوط ثابت درتهران در انجمن های پرشین تولز دیدم که البته وقتی روش کلیک کردم با کمال تعجب به این آدرس منتقل شدم که البته فکر کنم این صفحه روی قسمت تبلیغات سایت پرشین تولز هست و وقتی تو صفحه اصلیش میای یه لوگو از گیگا پارس که متعلق به خود پرشین تولز هست میاد. ( اینو بعد اضافه کردم : این تبلیغ تو صفحه اصلی سایت گیگا پارس هم هست )

برای اینکه ببینم تو سایت مخابرات توضیحی راجع به این تبلیغ هست یا نه به سایت مخابرات رفتم ، خوب از اونجایی که من بعضی وقتا به سایت فوق حرفه ای مخابرات سر می زنم برای اینکه از جدیدترین پیشرفت های ( یک وقت بعدا کسی این حرف رو تحریف نکنه منظور به هیچ عنوان سوتی نیست ) این سایت با خبر شوم ، سریعا متوجه تعییراتی در سایت شدم که چیزی نبود جز اضافه شدن دو بنر، با خوشحالی از اینکه بلاخره مسئولان اینگونه سایت ها به فکر اطلاع رسانی در مورد اخبار و امور مربوط به حوزه فعالیتشان افتاده اند موس را روی بنر اول که گوناگون بود بردم و کیک کردم

به محض باز شدن صفحه مغزم هنگ کرد ( البته زود ریست کردم وگرنه الان این متن رو نمی خوندین ) و یک لحظه احساس کردم وارد یکی از سایت های تفریحی شدم،البته چند ثانیه بعد وقتی که با هزار جون کندن لوگوی – بی قواره - سایت لود شد تازه فهمیدم که اشتباه کردم و وارد سایت محترم مخابرات شدم، دارم فکر می کنم ببینم واقعا اگر شما به جای من بودین و عبارات " تغذیه و سلامت " - " خانواده " - " سرگرمی و خواندنی " - " فرهنگ و ادب " رو تو سایت تخصصی مخابرات ایران می دیدین چه احساسی بهتون دست میداد.




بعد از کلی تعجب و البته خندیدن یه back زدم و اومدم تو همون صفحه قبلی ، روی بنر بانک نرم افزار کلیک کردم و با خودم گفتم که حتما الان کلی نرم افزار کاربردی رایگان می بینم که این بندگان خدا در ارتباط با اهداف سایت اینجا گذاشتند مثلا باز کننده های پی دی اف و یا باز کننده فایل های فشرده که مثلا اگر کسی خواست یک فرم را از همین سایت دانلود کند و بعد پرینت کند مشکلی نداشته باشد

البته زیاد هم بیراه فکر نکرده بودم و چند تایی از این نرم افزار ها آنجا بود ولی چشمتان روز بد نبیند نه تنها نرم افزارها رایگان نبود بلکه با کمال ناباوری چه توضیحات کا ملی هم آنجا پیدا کردم برای مثال دو نمونه ذکر میکنم تا خودتان مستفیظ - درسته ؟ - شوید .

1 - " برنامه ای بسیار قوی برای فشرده سازی و باز کردن فایلهای فشرده می باشد همچنین قابلیت رمزگذاری روی فایلها را دارا می باشد. پس از نصب برنامه، فایل Crack را در داخل مسیر نصب برنامه کپی واجرا نمائید "

2 – " نرم افزاری جهت تهیه Backup از اطلاعات هارددیسک و رایت روی CD یا DVD ، همچنین می تواند سی دی های صوتی یا تصویری نیز بسازد.برای به دست آوردن سریال برنامه فایل Keg Gen را اجرا کنید. "

راستی به توضیحات برنامه نرو توجه کنید ببینید این آقا چقدر حرفه ای هستند که نرو را با قابلیت بک آپ اش معرفی کردند.


وقتی که این همه برنامه رایگان برای اکثر کارها وجود داره من نمی دونم تو این مخابرات یه نفر پیدا نمیشه که روزی دو ساعت تو اینترنت وبگردی کنه - جواب : چرا پیدا میشه نه یه نفر نه دو ساعت فکر کنم خیلی بیشتر ازاینا کارمند تو مخابرات 24 ساعته کانکت باشن ولی رو نمی کنن ( البته کسی چت نمی کنه ها، سوء تفاهم نشه یه وقت )

پی نوشت :

اگه نمی دونین چه طوری مواد غذایی تون رو فریز کنین یه سر به اینجا بزنین .

چند نكته براي فريزكردن مواد غذايي ( از سایت مخابرات ایران )

این سایت برای آدرس دهی صفحاتش از یه تکنولوزی جدید و حرفه ای ! استفاده میکنه،( اگه متر کنید فکر کنم یه دو سه کیلومتری بشه) به این مثال توجه کنید http://tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5kTO1MDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfANzM5gDQ6UGb0lGd

فکر نکنم کسی بتونه آدرس این صفحات رو به خاطر بسپره ، حالا کاری به گوگل و یاهو نداریم که اصلا این آدرس های اینجوری رو با چه مصیبتی ایندکس می کنند – البته بیچاره ها اگه بتونن –

Template Designed by Douglas Bowman - Updated to New Blogger by: Blogger Team
Modified for 3-Column Layout by Hoctro, a little change by PThemes